26.11.2011 - Šumperský čert 2011

03.12.2011 21:40

V sobotu 26. listopadu se v šumperském krytém bazénu uskutečnil již patnáctý ročník plaveckých závodů "Šumperský čert". O výbornou organizaci se postarala ředitelka závodu Dáša Hejlová.

Pozvání přijali plavecké kluby ze Zábřeha, Vyškova, Kroměříže a Olomouce. Sportovní klání probíhalo v "předsváteční" atmosféře, tentokrát nešlo jen o výkony, ale i o zábavu. Vždyť na žádné jiné plavecké akci nepředává medaile nefalšovaný čert!

Asi největší pozornost v programu získal vložený závod nejmenších plavců ze šumperské přípravky, jenž přilákal velikou návštěvu z řad rodičů, babiček a dědečků. Poněkud vážněji museli k závodům přistupovat někteří ze starších plavců, pro které byl "čert" posledním  testem před nadcházejícím mistrovstvím republiky. Výbornou formu předvedla Míša Šímová (šest zlatých medailí). Dále se na stupně vítězů za Šumperk postavili Markéta Zetochová, Leona Lysáková, Tereza Šímová, Přemek Pospíšil, Michal Müller, Jakub Šmíd, Kája Vlk, Marek Halama, Štěpán Hofmann a Viktor Šedivý. Celkově zástupci našeho oddílu získali šestnáct zlatých, patnáct stříbrných a deset bronzových medailí.

 

Podrobné výsledky našich plavců ze Šumperského čerta

Výsledky našich plavců ve vloženém závodu

Kompletní výsledky ve formátu PDF

 

Fotky ze Šumperského čerta

—————

Zpět