Podzimní OPŽ 12-14-ti letí, Prostějov

23.11.2011 13:28

Neuvěřitelný kousek se povedl šumperským plavcům na krajském přeboru dvanácti až čtrnáctiletého žactva, který se konal tento víkend v prostějovském bazénu. Tento plavecký mítink byl zároveň nominací na mistrovství České republiky.

Výprava pod vedením trenérské dvojice Jiří Šváb a Lucie Šímová vybojovala 28 cenných kovů. O tuto úctyhodnou sbírku medailí se přitom zasloužila pouhá čtveřice plavců - Michaela Šímová, Michal Müller, Přemysl Pospíšil a Jakub Šmíd.

Famózní výkon předvedla Míša Šímová - všech devět svých startů proměnila ve vítězství, sedmkrát v osobním rekordu. Michal Müller stál také devětkrát na stupních vítězů, kde si převzal dvě zlaté, pět stříbrných a jednu bronzovou medaili. „Pouze“ osm medailí získal Přemek Pospíšil, tři za první, jednu za druhé a čtyři za třetí místo. Kuba Šmíd, jinak čtyřikrát čtvrtý, si pohlídal své hlavní disciplíny a zvítězil na sto- i dvousetmetrové prsařské trati.

Další plavci - Veronika Šmídová, Kamila Baslarová, Jiří Gerold a Marek Harmerth několikrát úspěšně zaútočili na umístění v první desítce výsledkové listiny. Do konání mistrovství republiky schází necelé dva týdny, šance na zisk mistrovského titulu nebyly již dlouho tak vysoko, držme palce.

 

Podrobné výsledky našich plavců z Podzimních OPŽ 12-14.ti letých v Prostějově

Fotky z Podzimních OPŽ 12-14-ti letých v Prostějově

—————

Zpět